www.masolunk.hu

SzállításSzállítási és személyes ávételi lehetőségek:

A megrendelt szolgáltatást ingyenes kiszállítjuk Önnek munkanapokon 1-3 munkanapon belül Hatvan, Boldog, Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru területén!!!

Ingyenesen átveheti 1-3 munkanapon belül előzetes telefonos vagy e-mail-ben történő egyeztetés alapján székhelyünkön!!!

Kiszállítjuk Önnek 1-3 munkanapon belül postai úton Magyarország területén!!!Szállítási határidő:

Amennyiben megrendelését a megrendelés napján 12.00-ig befogadtuk, akkor a megrendelt szolgáltatást a megrendelések mennyiségétől függően 1-3 munkanapon belül postai úton kiszállítatjuk Önnek, illetve kiszállítjuk Önnek ingyen Hatvan, Boldog, Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru területén! Illetve szállítási költség nélkül átveheti előzetes telefonos vagy e-mail-ben történő egyeztetés alapján székhelyünkön.
Ha a megrendelés a megrendelés napján 12:00-ig nem kerül befogadásra, akkor a szállítási és a személyesen történő átvételi határidő plusz egy munkanappal meghosszabbodhat!
A megrendeléskor az Ön által megadott telefonszámon illetve e-mail címen előre értesíteni fogjuk a kiszállítás, illetve személyes átvétel időpontjáról!Szállítási cím:

Házhoz szállítást Magyarország egész területére lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a Ön lakásának, vagy akár az Ön munkahelyének a címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes meadnini, ahol a megrendelő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!Szállítási költség:

Kiszállítás esetén:

Ingyenes kiszállítjuk Önnek munkanapokon Hatvan, Boldog, Jászberény, Pusztamonostor és Jászfényszaru területén!!!

Személyes átvétel:

Székhelyen ingyenes!

Postai kiszállítás esetén:

0-10.000 Ft-ig 990 Ft
10.001 Ft-tól ingyenes!