www.masolunk.hu

MegrendelésSzemélyes megrendelés:

Kérjük keresse személyes elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban!E-mail-ben történő megrendelés

E-mail címünk: info@masolunk.hu

Kérjük adja meg számlázási és szállítási címét valamint az e-mail mellékletben csatolja a másolandó, nyomtatandó, sokszorosítandó fájlt!

E-mail-ban történő megrendelés esetén a sokszorosítandó illetve arhivílandó anyagot elküldheti ajánlott levélben illetve csomagban postai elérhetőségünkre. Az elküldött eredeti anyagot Önnek visszaküldjük!Számla kiegyenlítése, fizetési feltételek:

Személyes megrendelés esetén a megrendelő a megrendelt szolgáltatások ellenértékét magánszemélyek esetén mindenkor készpénzben, cégek esetén az első megrendelések esetén készpénzben majd a későbbiekben akár 8 napos átutalással is teljesítheti.

E-mail-ban történő megrendelés esetén a megrendelő a megrendelt szolgáltatások ellenértékét magánszemélyek esetén mindenkor előreutalással, cégek esetén az első megrendelések esetén előreutalással majd a későbbiekben akár 8 napos átutalással is teljesítheti.

A szolgáltató a szolgáltatás ellenértékéről a szolgáltató által kiállított számlát ad.

A szolgáltatás ellenértékéért kiállított számla összege mindenkor magában foglalja az esetleges szállítási költséget is.

A szolgáltató (Jáger János és Társa Bt) részteljesítést nem vállal.


*Megjegyzés: A vállalkozói szerződés feltételei letölthetők és megtekinthetők a letöltés menüpontban!